thevilla logo

The Villa - Informace o zpracování osobních údajů pro uživatele testu na webu

Informace o zpracování osobních údajů

 

K poskytování našich služeb potřebujeme zpracovávat některé Vaše osobní údaje. Níže bychom Vás chtěli seznámit s tím, jak budeme s Vašimi osobními údaji nakládat.

Správcem osobních údajů je společnost The Villa s.r.o., Praha 10, Brigádníků 3043/329, PSČ 10000, Tel.:  +420 775 385 788, Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

V rámci provedení testu, jeho uložení pro Vaše pozdější potřeby a případné komunikace s Vámi budeme zpracovávat tyto kategorie osobních údajů:

-Identifikační údaje, zejména jméno a příjmení, uživatelské jméno

-Kontaktní údaje (emailová adresa)

-Výsledky testu

-Další údaje, jež nám poskytnete

Osobní údaje chráníme podle zákona a zpracováváme v rozsahu nezbytném pro komunikaci s Vámi, řádné zajištění této služby a vyhodnocení úrovně znalostí pro nabídku dalších vzdělávacích služeb. Pokud neposkytnete uvedené osobní údaje, nebudeme Vám moci zajistit služby registrace a uložení výsledků testu. 

Údaje budeme zpracovávat po dobu 10 let od založení účtu.

Komu mohou být osobní údaje zpřístupněny, resp. předány?

V rámci naší činnosti musíme v nezbytném rozsahu zpřístupnit osobní údaje následujícím subjektům:

-Poskytovatelé cloudových úložišť,

-Provozovatelé a správci používaných IT systémů, webů a aplikací,

-Pracovníci a dodavatelé zajišťující provoz firmy.

Informace také můžeme sdílet s orgány státní správy na základě plnění zákonných povinností nebo při povinné součinnosti při plnění jejich úkolů ve veřejném zájmu.

Jaká jsou Vaše práva?

V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte zejména právo na:

-přístup k informacím o zpracování osobních údajů a poskytnutí kopie těchto údajů,

-opravu nepřesných, neaktuálních nebo jinak nesprávných údajů,

-námitku proti zpracování, výmaz osobních údajů,

-omezení zpracování osobních údajů,

-přenositelnost údajů,

-podání stížnosti k Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Proti zpracování máte právo podat námitku, pokud se domníváte, že zpracování nepřiměřeně zasahuje do práv Vašich a osoby, jejíž jste zákonným zástupcem. Námitku prosím předejte jednateli společnosti nebo je zasílejte na poštovní či emailovou adresu společnosti s uvedením odůvodnění námitky a Vaší identifikací a kontaktu na Vás, abychom mohli Vaši námitku řádně vyřídit.

Kde získat další informace?

Pokud by Vám něco z výše uvedeného nebylo jasné, nebo byste chtěli získat další informace neváhejte se obrátit na vedení společnosti. Rádi zodpovíme veškeré Vaše dotazy.

 

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie.

Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.

Souhlasím