thevilla logo

The Villa - Informace o zpracování osobních údajů z kontaktního formuláře na webu

Informace o zpracování osobních údajů

Správcem osobních údajů je společnost The Villa s.r.o., Praha 10, Brigádníků 3043/329, PSČ 10000, Tel.:  +420 775 385 788, Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

V rámci Vámi zaslaného dotazu budeme zpracovávat Vámi zaslané identifikační a kontaktní údaje, údaje o Vašem dotazu, případně následné komunikaci za účelem vyřízení Vašeho dotazu k Vaší spokojenosti.

Zaslané osobní údaje budou uloženy a zpracovávány po dobu 5 let. 

K poskytnutým osobním údajům mohou mít přístup naši poskytovatelé cloudových úložišť, provozovatelé a správci používaných IT systémů, webů a aplikací a pracovníci zajišťující provoz firmy. Všichni jsou pečlivě vybráni a chrání osobní údaje ve stejné míře jako naše společnost.

Osobní údaje také můžeme sdílet s orgány státní správy na základě plnění zákonných povinností nebo při povinné součinnosti při plnění jejich úkolů ve veřejném zájmu.

 

V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte zejména právo na:

-přístup k informacím o zpracování Vašich osobních údajů a poskytnutí kopie těchto údajů,

-opravu nepřesných, neaktuálních nebo jinak nesprávných údajů,

-námitku proti zpracování, výmaz Vašich osobních údajů,

-omezení zpracování osobních údajů,

-přenositelnost údajů,

-podání stížnosti k Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Proti zpracování máte právo podat námitku, pokud se domníváte, že zpracování nepřiměřeně zasahuje do Vašich práv. Námitku prosím zasílejte na poštovní adresu společnosti nebo výše uvedenou emailovou adresu s uvedením odůvodnění námitky a Vaší identifikací a kontaktu na Vás, abychom mohli Vaši námitku řádně vyřídit.

Pokud by Vám něco z výše uvedeného nebylo jasné, nebo byste chtěli získat další informace neváhejte se obrátit na vedení společnosti. Rádi zodpovíme veškeré Vaše dotazy.

 

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie.

Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.

Souhlasím